Kauaoodatud remont jõuab kolme lasteaeda

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sauga valla Jänesselja lasteaia direktor Aina Alunurm rääkis, et õueala ümbritsev puidust aed on madal ja ilmastiku käes lagunenud, piirdeaia rekonstrueerimiseks eraldatud rahaga saab paigaldada turvalise keevispaneelvõrkaia.
Sauga valla Jänesselja lasteaia direktor Aina Alunurm rääkis, et õueala ümbritsev puidust aed on madal ja ilmastiku käes lagunenud, piirdeaia rekonstrueerimiseks eraldatud rahaga saab paigaldada turvalise keevispaneelvõrkaia. Foto: Ants Liigus

Pärnumaalt jäi siseministeeriumi regionaalsete investeeringutoetuste sõelale neli projekti, kolm neist on lasteaedade tingimuste parandamiseks ja üks Kihnu rahvamaja katuse rekonstrueerimiseks, kokku 108 361 eurot.

Jänesselja lasteaia direktor Aina Alunurm näitas lagunenud lippidega veidi sammaldunud madalat puitaeda ja rääkis, et puitpostidki on mädanenud. Lasteaia õueala piirav 557 meetri pikkune puitaed ei ole vana, paigaldatud 2009. aastal, kuid ilmastik on teinud oma töö ja talvel lumega oli vaja seda mõnest kohast toestada. Rõõmusõnumina jõudis lasteaeda teadmine, et regionaalset investeeringutoetust – 14 207 eurot – sai ka Sauga vallavalitsus Jänesselja lasteaia piirdeaia rekonstrueerimiseks.

Valla omaosalus on veidi üle 2000 euro.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles