Juhtkiri: Gastronoomilise suve algus

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees.
Pärnu Postimees. Foto: PP

Astronoomilise suve alguseni on veel nädalakene aega, aga gastronoomilise suve võib tänasega, kui algab hea toidu festival Grillfest, alanuks kuulutada. Kui vinduva ilmaga suvehakku veelgi enam positiivsust tuua, võib just nüüd Pärnu suve kohta nentida, et hakkab pihta.

Hea, et Grillfest on Pärnusse pidama jäänud, sest ega Eestis teist linna enam ette kujutagi, kuhu see festival nii hästi võiks sobida. Vallikääru aas on pärast renoveerimist end peopaigana igati õigustanud. Kui ülejäänud linn koos elanike ja ettevõtjatega tahab, saavad kõik end seal toimuva suurüritusega kenasti siduda. See on mõtteviis, mis võiks Pärnus senisest palju enam juurduda.

Potentsiaalseid kliente tuleb ju linna palju juurde ja ega kõik tahagi tervet päeva Grillfestil mööda saata, vaid jalutavad kas või seedimise soodustamiseks veidi ringi. Just siis tulebki neid enda juure meelitada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles