Kaupo Meiel: Kuidas nad seda teevad?

Kaupo Meiel
, arvamustoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andres G. Adamson

Reedest laupäevani Pärnu Vallikäärus toimunud Grillfest kogus kokku ilmatuma hulga rahvast, kelle hulgas nii kohalikke kui turiste. Mõni käis telkidest ja rahvast pungil festivalialalt läbi vaid korra, mõni veetis seal kaks päeva.

Suurüritused, eriti kui neile priilt pääseb, võivad meeldida või mitte. Ja ongi hea. Kui meeldib, siis ole aga kohal, kui ei, võib mujal aega veeta, sundust ju pole. Üks ja kõige imetabasem vägitükk, millega hea toidu festival juba mitmendat korda hakkama saab, on ilusa ilma kindlustamine. Mõlemal pool Grillfesti ümber on lihtsalt külm või lausa vihmane ja külm, aga just neil kahel päeval – see pole tänavu erand – lõõskab päike nii, et anna aga olla.

Võib-olla peaks Pärnu linn, mis selle nädala lõpus taas ametlikult suvepealinnaks saab, Grillfestiga läbi suve kestva lepingu tegema, et see siin tervelt kolm kuud toimuks, kas või sümboolselt, ühe šašlõkitelgiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles