Riia maanteele kerkib 1,5 miljonit maksev ärihoone

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnusse Riia maantee äärde Neste tankla kõrvale ehitatakse autojuhtide puhke- ja söögikoht.
Pärnusse Riia maantee äärde Neste tankla kõrvale ehitatakse autojuhtide puhke- ja söögikoht. Foto: Urmas Luik

OÜ Tempe Terra ja AS YIT Ehitus sõlmisid mais lepingu, et rajada Pärnusse Riia maanteele Bitestopi ärihoone, kus pakutakse autojuhtidele ja peredele söömis- ja puhkamisvõimalust. Ehitus algas esmaspäeval ja hoone läheb maksma 1,5 miljonit eurot.

“Pärnusse valmib esimene Bitestopi kaubamärgi all turule tulev söögikoht-kauplus, mis sama katuse all ühendab eri toitlustusettevõtteid, pakkudes pikast sõidust puhkust vajavale autojuhile ja kogu perele kõhutäidet. Samuti oleme mõelnud pikamaa-autojuhtidele, pakkudes neile pesemisvõimalust, ja lastele, kes saavad aega veeta ägedal mänguväljakul,” avaldas Tempe Terra juhatuse liige Peeter Peljo BNSile.

“Pärnu Riia maantee 110a ärihoone investeeringute maht on 1,5 miljonit eurot koos rentnike investeeringutega, praeguseks on sõlmitud rendilepingud kolme partneriga, tekitades juurde vähemalt 15 töökohta,” lisas Peljo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles