Pärnu purjetamisnädal läks täistuuridel käima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merepärli meeskond eesotsas kapten Alari Akermanniga võitis suuremate jahtide konkurentsis nii Sorgu regati kui Kesknädalaringi osavõistluse.
Merepärli meeskond eesotsas kapten Alari Akermanniga võitis suuremate jahtide konkurentsis nii Sorgu regati kui Kesknädalaringi osavõistluse. Foto: Malle Kosk

Läinud nädalavahetusel Sorgu regatiga alanud ja homme Eesti meistrivõistlustega lõppeval Pärnu purjetamisnädalal seilati igal päeval võidu nii jõel kui lahel.

Juba 1976. aastast juuni teisel nädalavahetusel toimuv Sorgu regatt, mis nimetati kaheksa aastat tagasi Pärnu jahtklubi kauaaegse juhataja Peeter Sõbra mälestusvõistluseks, tõi starti 19 avamerejahti. Nii tipptegijate kui harrastuspurjetajate seas suure populaarsuse võitnud regati eripära on selles, et 45 meremiili pikkuse distantsi võib oma äranägemise järgi läbida kas päri- või vastupäeva.

Regati võitsid Merepärl, Georg ja Riin

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles