Vaata! Facelift Deer valmistas videot pea aasta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Facelift Deer - «Nitrolove»
Facelift Deer - «Nitrolove» Foto: Ekraanitõmmis Youtube'i videost

Veidi aega tagasi avaldas «Eesti otsib superstaari» ühe võitja Rasmus Rändvee bänd Facelift Deer muusikavideo oma singlile «Nitrolove», mille tegemine võttis aega pea terve aasta.

Bänd kirjutas aasta jooksul valmis pea 30 uut lugu, millest valiti video jaoks välja «Nitrolove». Kogu video on valmistatud bändi liikmete poolt, kuna neil puudub hetkel manager. Videos teeb näitlejana kaasa ka bändi laulja Rasmuse tüdruksõber.

«Nitorolove» on ansambli Facelift Deer esimene singel tulevaselt stuudioalbumit, mille salvestamisega bänd tegelema plaanib hakata.

Lisaks sellele lähevad vähemalt kolm liiget sügisel Inglismaale ülikoolidesse erinevatel muusikasuundadel oma oskusi täiendama, seega ansambli peamine tegutsemine hakkab leidma aset välismaal.

Vaata ka ansambli Facelift Deer videot loole «Nitrolove». Kuidas meeldib?

Lugu ennast on võimalik kuulata ka Itunesis ja Spotifys. Bändi tegemistel saab silma peal hoida ametlikul koduleheküljel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles