Tihemetsas jagus jällenägemisrõõmu

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri krossirajal Tihemetsa motoklubi veteranide kokkusaamisel näitas legendaarne treener Sulev Saar vilistlaste äsja kingitud tänuplaati.
Lauri krossirajal Tihemetsa motoklubi veteranide kokkusaamisel näitas legendaarne treener Sulev Saar vilistlaste äsja kingitud tänuplaati. Foto: Silvia Paluoja

Tihemetsa oli kooli 90. aastapäeva kokkutulekul rahvarohke, nime andis kirja 1393 vilistlast, nii et spordihoonesse aktusele kogunenutega võinuks täita Endla teatri suure saali ja rõdukohad topelt.

Jällenägemisrõõmu jagus laupäeva päikselisel palaval päeval hommikust peale peahoone juures ja sealt paari kilomeetri kaugusel Lauri krossirajal, kus kogunesid motospordi veteranid. Tihemetsa sovhoostehnikumi motoklubi hasarti kannab edasi MTÜ Tihemetsa Motoklubi, mille president Väino Lensment kuulas huviga omaaegsete ässade Ülo Raudsepa, Jüri Makarovi, Enno Lustuse ja teiste meenutusi.

Kohal oli 50 aastat tagasi tehnikumi lõpetanud, Nõukogude Liidu koondisesse kuulunud ja hiljem Tihemetsas motosporditreenerina töötanud legendaarne Sulev Saar, kellele vilistlaste nimel kinkis puidust tänuplaadi Ülo Raudsepp. Häid sõnu ütles ja oma kingituse andis treenerile riigikogu liige Tarmo Tamm, 1974. aasta vilistlane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles