Reena Pärnat lasi tublilt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Pärnus elav ja Järvakandi Ilvese vibuklubis treeniv Reena Pärnat (pildil) pakkus Lõuna-Koreas Gwangjus universiaadil suurepärase elamuse, kui suutis duell-laskmises mitme ilusa matšivõiduga välja võidelda kaheksanda koha. See on Eesti vibulaskjate kõigi aegade parim tulemus universiaadidel, vahendab Delfi.

Kvalifikatsioonis 27. tulemuse välja lasknud Pärnat läks pääsul 32 parema hulka kokku lätlanna Anete Kreicbergaga. Pärnat jäi küll seerias taha 3:5, kuid suutis otsustavatel hetkedel oma võtta. Seisult 5:5 lasti lisanool ja mõlemad võistlejad tabasid üheksasse. Õnneks oli Pärnati nool märklaua keskpunktile selgelt lähemal.

Seejärel oli vastaseks kvalifikatsioonis kuuenda koha saanud venelanna Inna Stepanova. Tema punktisumma 72 lasuga kvalifikatsioonis oli 655 ja Pärnatil 614. Aga see vahe ei maksnud ja eestlanna võitis duell-laskmise 6:4. Edasi ootas oma järge Mariana Garcia Mehhikost. Pärnat oli jällegi taga 3:5, aga tuli raskest seisust välja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles