Piletimäng: Prantsuse tantsumuusikatäht Sugaris!

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Calfan.
Michael Calfan. Foto: Erakogu

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Kahe nädala pärast, 24. juulil väisab oma tuuri “Treasured” raames Pärnu ööklubi Sugar Prantsusmaalt Pariisist pärit house- ja tantsumuusika-DJ Michael Calfan.

Calfan on tegelnud muusikaga 15 aastat, kuid läbimurde saavutas ta tänavu avaldatud albumiga “Treasured Soul”. Plaadi nimilugu peetakse üheks selle suve hitiks.

Calfan on ligemale kolm kuud kestval plaadiestlustuuril ja selle raames jõuab ta Sugarissegi.

Loosime 24. juuliks Sugarisse 3x2 pääset.

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Kas ööklubi Sugar asub Pärnus Vee või Kuninga tänaval?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 15. juuli keskpäevani piletimängu meilil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil “Piletimäng”, Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Kes on lavastuse “Werther” aluseks oleva raamatu autor?” õige vastus on Johann Wolfgang von Goethe.

Pärnumaal Kaelas mõisa pargis mängitavat Endla suvelavastust “Werther” saab koos kaaslasega minna vabalt valitud kuupäeval vaatama Leili Sägi.

Võitjaga võtame ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles