Lõualuuta kassipreilile kingiti teine elu

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus elav Merle Rallmann on kulutanud oma aega ja raha, et päästa kassipojad, kelle viskas südametu inimene Jõõpres sõitva auto aknast välja kaks nädalat tagasi. Neist üks oli tõsiselt vigstatud, kuid arstide kinnitusel saab terveks.
Pärnus elav Merle Rallmann on kulutanud oma aega ja raha, et päästa kassipojad, kelle viskas südametu inimene Jõõpres sõitva auto aknast välja kaks nädalat tagasi. Neist üks oli tõsiselt vigstatud, kuid arstide kinnitusel saab terveks. Foto: Erakogu

Pärnus elav Merle Rallmann on kulutanud oma aega ja raha, et päästa kassipojad, kelle südametu inimene Jõõpres sõitva auto aknast kaks nädalat tagasi välja viskas. Neist üks oli tõsiselt vigastatud, kuid arstide kinnitusel saab terveks.

Rallmann külastas kolmekuuse kassikese Pagulasega Pärnu väikeloomakliinikut reedel ja tema sõnade kohaselt tõi külastus kiisu jaoks igati häid uudiseid.

„Pagulane paraneb ja tema alalõug olemasoleval kujul jääb alles,“ rääkis Rallmann. „Jätkame raviga, kahe nädala möödudes saavad mõlemad loomad vaktsineeritud ja parasiiditõrje tehtud. Seejärel on Jõõpre pagulased valmis minema päris oma koju.“

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles