Pärnumaa 22. rannamängud

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa mereäärsete valdade 22. rannamängudel võisteldakse muu hulgas vesijalgrattasõidus. Foto on illustreeriv.
Pärnumaa mereäärsete valdade 22. rannamängudel võisteldakse muu hulgas vesijalgrattasõidus. Foto on illustreeriv. Foto: HENN SOODLA/PRNPM/EMF

Pärnumaa mereäärsed vallad valmistuvad 22. rannamängudeks, eeloleval laupäeval ja pühapäeval võisteldakse Metsapoole kooli staadionil, sest tänavuste mängude korraldaja on Häädemeeste vald.

Häädemeeste valla sporditöötaja ja võistluste peakohtunik Tõnis Joarand rääkis, et esimesel päeval on kavas pendelteatejooks, meeste ja naiste võrkpall, kergejõustikualad, mis lõpevad krossijooksuga, ning rahvalik köievedu. Teisel päeval on mälumänguga samaaegselt vesijalgrattasõit, millele järgneb kombineeritud teatevõistlus. Elevust tekitab kindlasti ka juhtkonnavõistlus, mille alad on näiteks viikingite kirvevise ja vibupüssist laskmine.

Taidluskava teema on osalejatele ette antud, see on “Säärane mulk ja 326 kosilast”, mis päevakajalisena viitab pagulasteemale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles