Võida teleshow “Eesti talent” nänni!

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teleshow "Eesti talent" T-särk.
Teleshow "Eesti talent" T-särk. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Vabaajaportaal 24tundi.ee koostöös TV3ga ootab detsembri keskpaigani kõigilt eestimaalastelt andekaid videoklippe.

Ootame nii lihtsalt lõbusaid koduvideosid, lavastusi, videosid trikkidest, laulmisest, tantsimisest kui kõigest muust, milles annab oma andekust väljendada. Samuti ei oma tähtsust, kas videos näitavad andekust inimesed või koduloomad või on andekas hoopis videoklipp ise.

Videoklipid on soovitav laadida Postimehe ftp-serverisse aadressil ftp.postimees.ee/incoming/online_video. Video maht tohib olla kuni 10 MB ja see peab olema flv, wmv, mpg, mov, avi, m4v või mp4 formaadis.

Kui ftp-serverisse laadimine mingil põhjusel ei õnnestu, võib video olla ka mõnes avalikus videokeskkonnas näiteks Youtube’s.

Pärast video üleslaadimist tuleks saata e-posti aadressil video@24tundi.ee kiri üleslaaditud videofaili nime ja lühikirjeldusega, miks on teie klipp andekas. Vajadusel tuleb lisada ka video asukoha link.

Samuti tuleb kirjale lisada video omaniku täisnimi ja kontaktandmed (e-posti aadress ja telefoninumber), et saaksime pärast loosimist võitjaga ühendust võtta.

Kõigi portaalis 24tundi.ee avaldatavate videote vahel loosime kuni detsembri keskpaigani välja hulgaliselt TV3 uue show’ “Eesti talent” nänni! Loosi lähevad “Eesti talendi” moekad õlakotid, šefid kruusid ja T-särgid, mille kandja eristub teistest kõikjal, kuhu ta läheb.

Samuti loosime detsembris kõigi videosaatjate vahel välja vabapääsmed 18. detsembril Saku Suurhallis toimuvasse “Eesti talendi” finaalsaatesse, kus selgub saatesarja võitja ja 250 000 krooni omanik.

Tele-show “Eesti talent” on TV3 ekraanil laupäeviti kell 19.30. Lisainfot saate kohta leiab veebist aadressil talent.tv3.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles