Pärnakad alustasid edukalt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu jahtklubi lipu all seilava Sugar 2 meeskonda juhendab regatil mitmekordne juunioride ja noorte jääpurjetamise maailmameister Jaan Akermann.
Pärnu jahtklubi lipu all seilava Sugar 2 meeskonda juhendab regatil mitmekordne juunioride ja noorte jääpurjetamise maailmameister Jaan Akermann. Foto: Piret Salmistu

Pühapäeval Tallinnas alanud ja laupäeval Pärnus lõppeval 58. Muhu väina regatil on kahe etapi järel Pärnu edukaimad ORC II grupis purjetavad meeskonnad.

Maratonregati esimesel võidupurjetamisel, ligi poolteist tundi kestnud Tallinna lahe ringil teenis ORC II grupis esimese koha punktid tallinlase Viljar Sepa meeskond jahil Jazz. Teise koha said Merepärlil seilavad Pärnu mehed eesotsas kapten Alari Akermanniga ja kolmas oli saarlase Kristen Pugi Evelyn III.

Pärnu jahtklubi lipu all seilavad Katariina II (Aivar Tuulberg) ja Sugar 2 (Jaan Akermann) teenisid avaetapil vastavalt neljanda ja viienda koha punktid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles