Päästeamet kontrollib Weekendi eel peo- ja söögikohti

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulekustuti.
Tulekustuti. Foto: Sille Annuk / Postimees

Seoses augusti alguses toimuva Weekend Festivaliga teeb Lääne päästekeskus suuremahulist kontrolli Pärnu linna ööklubides ja toitlustusasutustes.

“Festivaliga seoses kasvab Pärnu linna külastavate inimeste hulk mitu korda. Peale muusikasõprade on linnas suvitajaidki, kes samuti soovivad ööklubides meelt lahutada ja väljas einestada,” sõnas Indrek Laanepõld, Lääne päästekeskuse juhi asetäitja tuleohutusjärelevalve alal. “Seetõttu kontrollivad Lääne päästekeskuse tuleohutuse inspektorid enne festivali Pärnu linna toitlustusasutusi ja ööklubisid, et veenduda nende tuleohutusnõuete täitmises.”

Laanepõllu sõnade kohaselt jälgitakse kontrolli käigus peo- ja söögikohtade signalisatsioonisüsteemide korrasolekut ehk nende suutlikkust tulekahju puhkemise korral õigel ajal päästeametit teavitada. Peale selle kontrollitakse esmaste kustutusvahendite korrasolekut ja hoonest väljumise ohutust tulekahju korral.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles