Teeviidad abistavad Kihnus matkajaid

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Hanna Kivila

Et mandriinimestel Kihnus liikumine veel hõlpsam oleks, paigaldati turismihooaja tulles mitmele poole uued teeviidad, mis jalakäijatele ja autojuhtidele õige suuna kenasti kätte näitavad.

Kui varem panid kohalikud majutus- ja teenindusettevõtted teenust reklaamiva sildi püsti oma initsiatiivil, siis nüüd on valla abiga valmis saanud korrektselt maalitud suunaviidad, mis saarel liikumist hõlbustavad ja ühtlasi sealse ettevõtluse paremale toimimisele kaasa aitavad.

Vallavanem Ingvar Saare sõnutsi valmisid viidad siitkandielanike omavahelise koostöö tulemusel juuniks – veel enne, kui turismihooaeg korralikult käima läks. Et suunaviitade puudumine raskendas oluliselt saarel orienteerumist, peeti vajalikuks tähtsamad Kihnu vaatamisväärsused ja söögi- ja majutuskohad üles märkida ja need enam käidavatesse kohtadesse paigaldada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles