Pärnu kolledžis tuleb suurpuhastusturg

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevadine suurpuhastusturg Pärnu kolledži juures.
Kevadine suurpuhastusturg Pärnu kolledži juures. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Tartu ülikooli Pärnu kolledžis on 11. detsembril kolledži ja OÜ Vaas&Vaas heategevuslik ühisettevõtmisena talvine suupuhastusturg, kus saab osta-müüa-vahetada ja töötubades osaleda.

“Tavaliselt on suurpuhastusturg kolledžis toimunud kevadel, kuid osalejate nõudmisel teeme sellel aastal suurphastusturu ka talvel,” ütles kolledži turundusspetsialist Birgit Tuulemäe.

Kell 11 algava turu eesmärk on tutvustada pärnakatele teistmoodi kingituste ostmise/leidmise võimalusi, anda aimu isetegemise mõnust ja pakkuda pärnakatele võimalus veeta üks lahe talvepäev pere ja sõpradega.
 
Iga pärnakas võib tulla müüma, ostma või vahetama kasutatud, puhtaid ja korralikke asju: riideid, jalanõusid, ehteid, mänguasju, raamatuid, plaate jne.

Tuulemäe ütlust mööda on talvise suurpuhastusturu alateema jõulud, seega on eriti oodatud nii jõuluteemalised asjad kui sellised esemed, mida hea sõpradele kingikotti pista. “Propageerime, et kink ei pea tingimata pärinema poeriiulitelt ja olema uus, kink võib olla ka mõni tore vana raamat, hea vinüül vms,” rääkis ta.
 
Kavas on kingipakendite ja jõulukaartide meisterdamise töötoad, lastele joonistusnurk, võistlused ja mängud. Parimat muusikat mängivad Pärnu DJd, söögi ja joogi eest hoolitseb kolledži kohvik. Turul osalemine on tasuta.
 
Ürituse raames kogutakse nii rahalisi annetusi kui koerte/kasside mänguasju, patju, tekke ja kassi- ja koeratoitu Pärnu kodutute loomade varjupaigale.  

Müümiseks tuleb end http://www.vaasvaas.ee kirja panna.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles