Jätkub võimuvõitlus tee pärast

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seal, kus veel eelmisel nädalal seisid betoonplokid, leidis Bergide naabertalu maadel iga päev loomi söötmas käiv Jüri Pärnat end laupäeval läbipääsu keelavate siltide eest.
Seal, kus veel eelmisel nädalal seisid betoonplokid, leidis Bergide naabertalu maadel iga päev loomi söötmas käiv Jüri Pärnat end laupäeval läbipääsu keelavate siltide eest. Foto: Jüri Pärnat

Pärnumaal Jäärja külas valla tee betoonplokkidega tõkestanud talumees Arvi Berg vabastas küll Saarde valla nõudmisel tee betoonkamakatest, ent asendas need siltidega, mis annavad mõista, et tee on eravaldus ja läbipääs sealt on keelatud.

Valla tee eravalduseks kuulutamine ei ole aga päris see, millega Saarde vallavanem Andres Annast rahul saaks olla. “Need sildid valla teele ei kehti, need ei ole liiklusmärgid, vaid infotahvlid, ja kohe kindlasti ei reguleeri need liiklust Jänesemäe-Kiisa teel,” sõnas Annast, kelle hinnangul on sildid, nii nagu need praegu on asetatud, eksitav info.

Annast möönab, et sildid ei asu mitte teealusel, valla maal, vaid tee ääres, Bergidele kuuluval maal. Sinna võib maaomanik panna milliseid silte tahes. Ent need ei tohiks olla eksitavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles