Vaheajal oodatakse lapsi huvikoolidesse

Karin Klaus
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mati Põldre ootab lapsi koos videokaameratega.
Mati Põldre ootab lapsi koos videokaameratega. Foto: PP

Uuel nädalal algaval koolivaheajal pakutakse Pärnus lastele ja noortele mitmesugust põnevat ja harivat tegevust.

Pärnu kunstikoolis Kerese 3 on avatud kunstikooli õpetajate juhendamisel töötoad. Esmaspäeval voolitakse ja kaunistatakse esemeid kollaaþitehnikas, teisipäeval valmistatakse maske. Teisi- ja kolmapäeval pühendab huvilisi filmitegemise saladustesse Mati Põldre, võimalusel palutakse kaasa võtta videokaamera.

Töötubadesse peaks varem registreeruma, lastele on osalemine tasuta.

Pärnu loodus- ja tehnikamajas saab koolivaheajal tutvuda seal tegutsevate huviringidega.

Esmaspäev on mudelautonduse, vigurlennunduse, kokanduse ja multimeedia päev. Multimeedia klassis ehitatakse kohapeal pinhole-kaamera ning proovitakse sellega töötada, tehakse portreepilte ning vaadatakse ringis tehtud animatsioone.

Teisipäev on pühendatud loodusfotograafiale. Kui ilm lubab, minnakse väiksele matkale pildistama, huvilised võiksid kaasa võtta oma fotoaparaadi. Kolmapäeval on kalanduse, moe ja mänguasjade päev, neljapäeval tutvustatakse puutööd ja mudellennundust. Reedel oodatakse lapsi matkapäevale, kus tutvustatakse kõike, mida matkaline teadma peab, ja tehakse lühike proovimatk.

Kogunetakse Kooli 6b õppehoonesse, töötubades osalemine on tasuta.

Kogu vaheaja vältab loodus- ja tehnikamajas tammetõrude kogumine, tõrud jõuavad metsloomade toidulauale kohe pärast vaheaega.

Gümnaasiumiõpilasi oodatakse 26. oktoobril Pärnu noorte infopunkti testipäevale.

9.-12. klassi noortel on võimalus läbida J. Hollandi kutse-eelistusküsimustik ja teha võimete testi. Soovijaid testivad Pärnu õppenõustamiskeskuse karjäärinõustajad, vajalik on eelregistreerimine infoportaalis www.parnunoored.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles