Läti meistrikuld viis Joosep Karlsoni MMile

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järgmiseks võistleb Joosep Karlson kahe nädala pärast Rumeenias U23 EMil.
Järgmiseks võistleb Joosep Karlson kahe nädala pärast Rumeenias U23 EMil. Foto: Ants Liigus

Aerutajate MMi järel räägitakse Eestis neljasüsta olümpiaunistuse purunemisest, aga Milanos võistles, kusjuures ennastületavalt, ka Pärnu noor kanuumees Joosep Karlson.

Kaspar Sula, Kaarel Alupere, Kristjan Oras ja Tarmo Tootsi läksid Milano MM-ilt Rio olümpia piletit hankima, paraku jäädi koguni poolfinaalist välja ja rohkem neljasüstal olümpiavarianti ei tule. Eelisrahastatud paatkonna fiaskole järgnes üsnagi inetu süüdlase otsimine ja ühele mehele, keda kolm ülejäänut justkui kaasas vedasid, näitamine. Aga pole tartlased ja tallinlased siin teemaks.

Pärnu kalevlane, Tiina Hodakovi õpilane Joosep Karlson rääkis, et teda mitte ei kutsutud MMile, vaid ta ise käis nagu uni peale, et kaasa saada. Ilmselt kallutas kausi tema kasuks hea esinemine juuli keskel Läti meistrivõistlustel, kus Karlson sai 500 meetri distantsil tugevas külgtuules esikoha ja oli 1000 meetris neljas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles