Vindi Volli: Palju kisa, vähe villa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vindi Volli.
Vindi Volli. Foto: Pärnu Postimees

Viimasel ajal on teatud elemendid hakanud tühjast tüli kiskuma, mis omakorda õõnestab ja kõigutab. Et nagu muutuks naiste pikutamise rand põrguks. Ma ei saa aru, kuidas saab muutuda, kui vähemalt pool kogu progressiivsest inimkonnast, eriti meestest, ennast sealsamas rannas justkui paradiisis tunneb olevat.

Kui me tahame pagulasi, põgenikke ja igasuguseid jalgalaskjaid aidata, peaksid naised taevasse pürgijate vastu sootuks lahkemad ja avatumad olema, arvan mina. Peaksid avasüli või enamgi vastu võtma. Ega oleks üldse ülearune, kui Euroopa Liit sellele taevasse tahtmisele oma õla alla paneks. Pole ju pürgijad süüdi, et oma naine kodus paradiisi ei korralda, on ju?

Mis puutub meie linna kõrgete majade ehitamisse, siis jälle tehakse kärbsest jõehobu ja raisatakse ilmaasjata maksumaksja suure vaevaga teenitud ebaseaduslikku tulu. Tõele au andes on meil ju küllalt suuri hooneid, mida hea tahtmise korral saaks külili keerata ja niimoodi kõrgusesse upitada. Nii poleks üldse vajadust mingeid ressursse raisata. Või mõnele esialgu veel avalikustamata majale lõpmatu arv korruseid juurde ehitada, milleks näiteks mina annan siinkohal oma kirjaliku nõusoleku, kuna pärast esimese korruse püstitamist sai raha otsa ja enam ei viitsinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles