NATO ühing harib Pärnus ajaloo- ja ühiskonnaõpetajaid

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti NATO ühing peab pühapäevast tänaseni Pärnus Strandi hotellis seminari “Majanduskriis – demokraatia proovikivi”, millest võtab osa 80 ajaloo- ja ühiskonnaõpetajat.

Pühapäeval esinesid õpetajatele arengufondi majandusekspert Heido Vitsur, kaubandus-tööstuskoja Pärnu esinduse juhataja Toomas Kuuda, Tartu ülikooli professor Olev Raju ja riigikogu liige Taavi Rõivas.

Eile kõnelesid õpetajatele Peeter Luikmel Eesti Pangast, Martin Põder rahandusministeeriumist ja Meelis Atonen aktsiaseltsist Tavid. Etendati simulatsiooni, kuidas toimub valitsuse otsuste vastuvõtmine.

Täna räägib haridus- ja teadusministeeriumi asekantsler Kalle Küttis Eesti hariduspoliitika uuendustest. Seejärel antakse seminaril osalejatele tunnistused, mida aktsepteeritakse täienduskoolituse läbimisena.

Eesti NATO ühingu juhataja Victoria Punga sõnade kohaselt on pool osavõtjatest eesti ja pool vene koolide õpetajad. Seminari töökeeleks on eesti keel.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles