Kalju loobus Sergei Terehhovi teenetest?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Terehhov
Sergei Terehhov Foto: Mihkel Maripuu

Tänavust hooaega suurepäraselt alustanud Nõmme Kalju jalgpalliklubi on Postimehele teadaolevalt vallandanud senise peatreeneri Sergei Terehhovi.

Kalju mäng on viimasel ajal olnud ülimalt heitlik ning eile jäädi Premium liigas 1:2 alla Pärnu Linnameeskonnale. Pärnus oli eile kohtumist jälgimas ka klubi president Kuno Tehva ning pärast lõpuvilet toimus Terehhovi ja Tehva vahel pikk ja tõsine jutuajamine. Postimehele teadaolevalt oli Tehval peatreenerile mitmeid etteheiteid ning muuhulgas väljendas ta rahulolematust ka eilse algkoosseisu osas.

Täna ei ole Tehva ja Terehhov alates hommikust olnud telefoni teel kättesaadavad.

Terehhov asus Kalju peatreeneritoolile enne tänavust hooaega ja klubi tegi Eesti liigas suurepärase hooaja alguse, kui võideti üheksa esimest kohtumist. Suvel esineti hästi ka Euroopa liigas, kui jõuti teise eelringi.

Koduses liigas on viimasest viiest voorust teenitud kaks punkti ja tabelis on langetud kolmandaks. See sai aga Terehhovile saatuslikuks ja Postimehele teadaolevalt ta enam Kalju peatreenerina ei jätka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles