Pildid: Katrin Kuldma esitles Pärnus uut Amanjeda kollektsiooni

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Auto24 ringrajal toimuva Honour Club Estonia 2015 superautode show päädis 5. septembril meeleoluka galaõhtusöögiga Hedon Spa restoranis Raimond, kus üle maailma kokkusõitnud glamuursele seltskonnale esitleti Eesti tippmoodi.

Katrin Kuldma loodud meeste ja naiste elustiilibränd Amanjeda on mõeldud neile, kes eelistavad autentset disaini, parima kvaliteediga materjale ja unikaalsust.  Lisaks ready-to-wear kollektsioonidele saab Amanjeda mudeleid tellida ka made-to-measure teenusena Kentmanni 6 asuvast butiigist.

 Amanjeda meesterõivaste kollektsioone iseloomustavad maailma kangaparemik ja arhitektuurselt funktsionaalne disain. Meestele pakub saabuva sügise värvigamma nii asjalikku summutatud monokroomiat kui julgeid koloriite. Valge betooni pehmele tonaalsusele lisanduvad jõulise musta ja valge kombinatsioon ning grafiithall ja tiigipuu soojad toonid, lisaks puhtad sinised bordooaktsentidega. 

Amanjeda naistele mõeldud rõivakollektsioonis on inspiratsiooni ammutatud meeste säravvalgetest päevasärkidest. Klassikalised puuvillasärgid on kombineeritud nii igapäevakomplektidesse kui glamuursete täispikkade õhtuseelikute juurde. Klassikalise päevasärgid on uues kollektsioonis saanud ka vormistuse kleitidena. Amanjeda luksuslik sügis-talvine autorikollektsioon sisaldab nii minitiraažidena valminud mudeleid kui ainueksemplaridena unikaalse käsitööna valminud komplekte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles