Esisõudja pani aerud nurka

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaisa Pajusalu saab nüüd elurõõmsalt ja spordi ees süümepiinu tundmata teha neidki asju, milleks varem aega ei jagunud. Näiteks Tahkuranna hapukurgifestivalil kurki müüa.
Kaisa Pajusalu saab nüüd elurõõmsalt ja spordi ees süümepiinu tundmata teha neidki asju, milleks varem aega ei jagunud. Näiteks Tahkuranna hapukurgifestivalil kurki müüa. Foto: Mailiis Ollino

Eesti läbi aegade üks paremaid naissõudjaid, kolme aasta tagune ühepaadi EM-pronks Kaisa Pajusalu teatas, et ei tunne spordist enam rõõmu ja lõpetab seetõttu 26aastasena karjääri.

“14 aastat tagasi läksin sõudmistrenni, aimamata siis, kui suurt rolli see otsus mu elus mängima hakkab. Mul on nende aastate jooksul õnnestunud saavutada rida rahvusvahelise tähtsusega tulemusi, olen saanud palju reisida, inimesena kasvada ja sõudmisest kogu eluks leidnud palju sõpru,” rääkis Pajusalu. “Aga olen otsustanud oma karjääri lõpetada. Igal lool on lõpp ja iga lõpp on uue algus.”

Pajusalu ütles, et loobumisotsuseni viinud põhjusi oli mitu, kokkuvõtvalt oli tal rõõm spordist kadunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles