Tasuta lehevedu jõuab lõpusirgele

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lehtede jaoks mõeldud prügikottidesse ei tohi panna olmejäätmeid, oksi ja muud aiaprahti.
Lehtede jaoks mõeldud prügikottidesse ei tohi panna olmejäätmeid, oksi ja muud aiaprahti. Foto: Ants Liigus

Pärnus tasuta puulehti kokku korjavad autod teevad esmaspäeval ja teisipäeval viimased veoringid.

Tasuta viiakse ära lehed nendelt kruntidelt, kus linnale kuuluvad alleepuud kasvavad eraisikutest krundiomanike puhastusaladel. Lehevedu korraldab Pärnu linnavalitsuse majandusosakond koostöös OÜ Paikrega.

Linn palub elanikel lehed kokku riisuda ja prügikottidesse panna ning tõsta oma krundi tänavapoolsele haljasribale.

Lehekotte korjatakse kokku Pikal tänaval Pargi ja Riia mnt vahelisel lõigul, Riia maanteel (Pikk - Tammsaare puiestee), Tammsaare puiesteel (Riia mnt - Karja), Karja ja Väike-Kuke (Suur-Sepa – Suur-Posti) tänavalt.

 Samuti Aia tänaval Karja ja Karusselli tänava vahelisel lõigul, Karusselli, Supeluse, Roosi, Pärna, Kerese, Nikolai (Lõuna-Supeluse), Esplanaadi (Mere puiestee - Aia ), Ringi (Nikolai – Lootsi põik), Sadama, Lootsi ja Kapteni tänavalt.

Ülejõel korjatakse lehed kokku Jannseni ja Uus-Sauga ning Rääma, Kaevu (Rääma-Rohu) ja Rohelise (Allika-Lille) tänavalt.

Linnavalitsus tuletab meelde, et lehtede jaoks mõeldud prügikottidesse ei tohi panna olmejäätmeid, oksi ja muud aiaprahti, sest prügikotid viiakse otse kompostimisele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles