Uued algused tõid parima tiitlid

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Kutseõpetajal peab olema ettekujutus tootmisest,” rõhutab Pärnumaa kutsehariduskeskuse mehaanika ja metallitöö õppekava kutseõpetaja Lembit Miil.
“Kutseõpetajal peab olema ettekujutus tootmisest,” rõhutab Pärnumaa kutsehariduskeskuse mehaanika ja metallitöö õppekava kutseõpetaja Lembit Miil. Foto: Urmas Luik

Pärnumaa aasta koolitaja on Pärnumaa kutsehariduskeskuse kutseõpetaja Lembit Miil, aasta õppija Pärnumaa kutsehariduskeskuse õpilane Kadri Merivälja, aasta koolitussõbralikum omavalitsus Tori vald ja aasta õpiteo tegi Swedbanki Läänemaa osakond.

Sel reedel saab Eestis hoo sisse traditsiooniline täiskasvanud õppija nädal (TÕN), mille raames tunnustatakse Pärnumaal valitud aasta õppijat, aasta koolitajat, aasta koolitussõbralikumat omavalitsust ja aasta heategu. Aasta õpitegu on sel aastal nominatsioonis esimest korda.

Uued algused

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles