Piletimäng: pidutse Smilersiga klubis Mirage!

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hendrik Sal-Salleri sõnul saab tema "Rosaariumi" kontsert olema väga eriline ja teistmoodi - on ta ju harjunud esinema bändiga, kuid Jänedal annab akustilise ning intiimse kontserdi.
Hendrik Sal-Salleri sõnul saab tema "Rosaariumi" kontsert olema väga eriline ja teistmoodi - on ta ju harjunud esinema bändiga, kuid Jänedal annab akustilise ning intiimse kontserdi. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Pärnu Postimees ja vabaajaportaal 24tundi.ee jagavad igal nädalal Pärnu meelelahutusürituste priipääsmeid.

Järgmisel laupäeval, 13. novembril väisab Pärnu klubi Mirage tuhandete lemmik, ansambel Smilers!

Loosime Mirage’isse Smilersi kontserdile välja 3x2 pääset ja anname kõigile võitjatele tasuta plaadi!

Võitmiseks vastake küsimusele: “Kas Smilersi solisti Hendrik Sal-Salleri sünnipäev on 31. oktoobril või 31. jaanuaril?”

Vastuseid märgusõnaga “Mirage” koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäevaks, 10. novembriks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil “Piletimäng”, Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Kas Venemaa viimane tsaar Nikolai II kukutati revolutsiooni käigus 1917. aasta veebruaris või oktoobris?” õige vastus on veebuaris.

Laupäeval lähevad kaaslasega kuursaali meeletule peole “Defitsiit”, kus teeb parimat muusikat ansambel Kala, Jaanika Saareoks, Eleri Mäelt ja Gea Küngas.

Võitjaid ootab toimetuses plaatki.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles