DefRage’i ekslaulja üritab soolokarjääri

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argo Ollep.
Argo Ollep. Foto: PP

Kolm aastat post-grunge bändiga DefRage tuuritanud Argo Ollep (pildil) otsustas ansamblist lahkuda ja avaldas oma soolokarjääri alguseks loo “Ei peatu me”.

“Pere kõrvalt ei olnud võimalik enam bändi teha,” nentis Ollep. “Aga päris lõpparvet ei tahtnud ka muusikaga teha. Nii rääkisin DefRage’ile videod valmistanud Andres Selgojaga, kes kirjutas mulle esimese loo.”

Sindist pärit Ollepi rokk-ballaad “Ei peatu me” pajatab kahe inimese armastusest, kelle suhet ei ole võimalik mingil moel takistada.

“Arvan, et selline muusika peaks pigem noortele meeldima ja neile tahakski oma muusika suunata,” rääkis Ollep. “Esialgu üritan loo raadiotesse saada, siis tahaks sellele video teha ja proovida pääseda saatesse “Eesti Top 7”. Kui kõik läheb hästi, tahaks lõpuks muidugi avaldada albumi.”

Laulja lisas, et talvel on neil koos Selgojaga plaanis kandideerida konkursil “Eesti laul” ja üritada sealt pääsu Eurovisiooni lauluvõistlusele.

Selgoja, kes ise on tuntud artistina B2H, lisas, et Ollepi teine lugu saab olema tempokam.

“Argo on selline vana rokivend ja DefRage’iga kujunes ta stiil välja, mida ma muutma küll ei hakka. Ta hääl sobib roki jaoks.” rääkis Selgoja. “Aga ballaadi kõrvale plaanime veidi karmima loo teha küll. Kuid kindlasti mitte karmimat, kui on näiteks Tanel Padar & The Sun.”

Meeste edasiste koostööplaanide kohta ütles Selgoja, et paljugi sõltub, kuidas Ollepil minema hakkab. “Eks näis, kuidas rahvas Argo kui artisti vastu võtab,” nentis Selgoja. “Miks mitte teha koostööd pikemalt, kui see rahvale meeldib. Ootan isegi huviga, kuidas ta esimene lugu vastu võetakse.”

Kuigi Ollepil puudub igasugune muusikaline haridus, on ta tegelnud laulmisega ligi 12 aastat. Suurema osa ajast laulis noormees EMLSi poistekooris Kalev. Peale selle on ta osalenud koolis tehtud trioga Jõgeval Alo Matiiseni mälestuskonkursil. “Ei peatu me”. Viimasel kolmel aastal nägi Ollepit DefRage’is.

Bänd võitis mullu MTV Eesti “Top 100” videote konkursi, 2008. aasta lõpus soojendas DefRage Tallinna Saku Suurhallis rokilegendi Whitesnake. Praegu toodab bänd uue lauljaga värsket plaati.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles