Rate.ee looja astus parteisse

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Internetiportaali rate.ee looja Andrei Korobeinik.
Internetiportaali rate.ee looja Andrei Korobeinik. Foto: Liis Treimann / Postimees

Reformierakond teatas, et partei 9000. liikmeks sai Pärnust pärit Andrei Korobeinik, kes on tuntust kogunud veebikeskkonna rate.ee loojana.
 

IT-spetsialistina on Korobeinik lubanud anda oma panuse Reformierakonna IT-programmi koostamisse ja elluviimisse.

„Eesti saavutused IKT sektoris on muljetavaldavad, kuid see valdkond muutub kogu aeg ja oma edulugu tuleb igapäevaselt edasi kirjutada. Minu kompetents on innovaatika ning IT-valdkond ja usun, et saan kaasa aidata e-riigi teenuste arendusele, mis viimastel aastatel on veidi pidurdunud. Aga ka teaduspõhisele ettevõtlusele üldisemalt, sest sellest saab järgmise majanduskasvu vedur,“ teatas Korobeinik.

Korobeinik sündis 1980. aastal Pärnus ja astus pärast Pärnu Vene gümnaasiumi lõpetamist Tartu ülikooli matemaatikateaduskonda.

Oma esimese internetiprojekti käivitas Korobeinik juba eelmisel sajandil, aga tema kõige tuntum ettevõtmine on sotsiaalse võrgustiku rate.ee loomine.

2002-2006 juhtis ta nüüdseks üleeuroopaliseks internetikommunikatsioonikeskkonnaks kasvanud IT-firmat ise. 2008. aastal sai Korobeinik rahvusvahelise loomemajanduse ettevõtja tiitli ja viimased neli aastat on ta osalenud ettevõtluskonkursi „Ajujaht“ žüriis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles