Jazziklubis laulab Rebecca Kontus

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rebecca Kontus.
Rebecca Kontus. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Reedel, 12. novembril on Pärnu Jazziklubis Rebecca Kontus ja TomTomm trio, kell 21.30 Teatrikohvikus algav Jazziklubi on ühtlasi “Novembri tantsufestivali” jätkupidu.
 

Üles astuvad Rebecca Kontus (laul), Raun Juurikas (klaver), Peedu Kass (kontrabass) ja Toomas Rull (trummid), kes esitavad Toomas Rulli laululoomingut, mis ilmub õige varsti “Eesti Hääled 2 “ plaadil, ja mõne Rebecca loo.
 
Pärnus sündinud Rebecca Kontus sai oma esimese lavakogemuse kaheaastaselt, esinedes jõulukontserdil Nelipühi kirikus. Põhikoolis laulis ta vokaalansamblites ja gümnaasiumis võitis mitmel korral Pärnu parima vokaalsolisti tiitli. Rebecca on juhendanud tantsurühmasid ja esitanud oma koreograafiat “Koolitantsu” finaalis. Paralleelselt G. Otsa nimelise muusikakooliga, mille ta lõpetas kiitusega, asus Rebecca õppima Eesti kunstiakadeemiasse arhitektuuri teaduskonda.
 
Rebecca Kontus on professionaalne muusik, kes esitab ühevõrra veenvalt nii poppi, gospelit, funk’i, soul’i, rahvamuusikat kui jazz’i. Eestis on ta osa võtnud laulukonkurssidest “Tähtede laul” ja “Kaks takti ette”. Laiemale üldsusele sai Rebecca tuntuks, esindades Eestit Eurovisioonil ansambli Suntribe koosseisus. 2008. aasta märtsis laulis ta Riias toimunud Sony Jazz Stage’il, kus ta tuli kolmandale kohale.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles