Vindi Volli: Nii vist ongi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vindi Volli.
Vindi Volli. Foto: Pärnu Postimees

Seda fakti ootasin, muide, juba ammuilma ja loomulikult kiidan kohati heaks, kuna olen pidevalt tähelepanu juhtinud. Sest koha püüdmisega on ju sihukene lugu, et teeb närviliseks, ajab tagumistele jalgadele püsti ja võib koguni soolatüükaid tekitada.

Nii et kohapüügi reeglite karmistamise vastu ei ole minul isiklikult kõige vähematki, ehkki tekitab aeg-ajalt ebatsensuurseid küsimusi. Näiteks ei saa ma aru, miks mingisugune loodusliku kaitse asutus selle ettepanekuga lagedale tuli.

Teiseks ei saa mina aru, kas valimisi edaspidi enam üldse ei korraldata. Pole ju mõtet raha karvaste kätega põhjatuulde loopida, kui silme ees soe kohakene ei terenda. Ja kuidas meie, töötu töörahvas, edaspidi elama hakkame, kui meid kõrge koha pealt ei juhita? Egas ometi isikliku mõistuse ja südametunnistuse järgi, mis teatavasti tekitab stressi ja võib mälukaotuseni viia?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles