Minu lemmik filmitegelane

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu Postimehe korraldatud joonistusvõistlusele "Mina märkan!" saabus 705 tööd. Võistlusel oli 13 teemat ja joonistusi jätkus neist igaühesse.

Juuresolevas galeriis on joonistused teemal "Minu lemmik filmitegelane".

Pärnu Postimees tänab kõiki osalenud lapsi, lasteaedu, õpetajaid, juhendajaid, kaasalööjaid ja -mõtlejaid, kes nii nõu kui jõuga abiks olid. Igal teemal valitakse välja võidutöö, mis jõuab Pärnu Postimehe 2016. aasta kalendrisse.

Võitnud töid saab vaadata detsembri lõpuni avatud näitusel Swedbanki Pärnu kontoris aadressil Aida 5, Pärnu.

Laste joonistustega kalendri saavad kõik Pärnu Postimehe tellijad, kellel on kehtiv tellimus 20. detsembri seisuga. Osta seda kalendrit ei saa. Seega on veel võimalus tellimus vormistada ja enne jõule kena kingitus saada.

Joonistusvõistlust aitasid korraldada CLJ Services OÜ, Termopilt OÜ, Kummimees, Apollo Kino OÜ, Pärnu Keskus, Trimtex Baltic OÜ, Pärnu väikeloomakliinik, Karmeni Mööblistuudio OÜ, Kesklinna Hambakliinik OÜ, Kanpol AS, Metsis OÜ, Aide AS ja Swedbank AS.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles