Smilers korraldab pärnakaile vägeva öö

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hendrik Sal-Saller.
Hendrik Sal-Saller. Foto: Anniki Leppik

Sel laupäeval Pärnu klubis Mirage esineva tuhandete lemmiku Smilersi eestvedaja Hendrik Sal-Saller lubas pärnakaile kõva kontserti, millelt ei puudu ükski bändi parimatest lugudest.

“Arvan, et Pärnus tuleb üks vägev õhtupoolik,” ütles Sal-Saller. “Niipalju kui Pärnus oleme käinud, on alati olnud vahva. Ei tea, miks seekord peaks teisiti minema. Smilersi mängud on olnud ju läbi aegade sellised, et kõiki lugusid lauldakse kõvasti kaasa. Pakume pärnakaile läbilõiget oma loomingust. Smilersil on 1,5-2 tunni jagu number üks hitte, seega päris täpselt ei julge veel lubada, mis lood kõlavad.”

Smilersi tegemistest rääkides märkis Sal-Saller, et bänd esines hiljuti Stockholmis Eesti majas, kus anti väga lahe kontsert.

Uuel aastal plaanib Smilers minna aga stuudiosse uusi lugusid salvestama.

“Nokitseme küll uute lugude kallal,” märkis Sal-Saller. “Aasta alguses peaks neid kohe salvestama hakkama. Mulle isiklikult ei meeldi eriti stuudios istuda, sellepärast õpime ilmselt lood enne selgeks ja salvestame need siis korraga.”

Muusik lisas, et Smilersi uut plaat ta siiski lubama ei hakka.

“Plaat ei ole eesmärk,” ütles Sal-Saller. “Plaadi tegemine on Eestis rohkem enda lõbuks ja meil pole selliseid ambitsioone, et peaks plaadi tegema. Aga seda välistama ei hakkaks. Minu jaoks on peaasi hoopis vaadata, kus me hetkel seisame ja palju neid uusi lugusid tuleb.”

Laupäevasel Pärnu kontserdil Smilers oma uusi lugusid ette ei mängi.

“Smilers ei katseta uusi lugusid kunagi publiku peal,” kinnitas Sal-Saller. “Teeme nad ikka enne valmis ja siis kanname ette.”

Smilersile sekundeerib laupäevasel Mirage'i peol DJ Vardo Rohtmets oma videodiskoga.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles