Pärnakad saavad võileivakohviku võrra rikkamaks

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Subway toidulett.
Subway toidulett. Foto: Toomas Tatar / Postimees

Subway avas Pärnus äsja valminud Bitestop ärihoones võileivapoe, mis on esimene Subway toitlustuskoht väljaspool Harjumaad.

Subway Eesti arendusjuhi Ats Raigla sõnul on Riia maanteel asuva Subway kontseptsioon teistest võileivapoodidest pisut erinev, nimelt on tegemist esimese maanteepeatuskoha-tüüpi Subway'ga Eestis.

«Rahvusvahelises kontekstis läheb sellistel Subway'del edukalt, kuid eks aeg näitab, kuidas Pärnu võileivapood omaks võetakse,» ütles ta.

Uus Subway Pärnu's. Foto: Ants Liigus
Uus Subway Pärnu's. Foto: Ants Liigus Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Miks Subway just Pärnus avati, on arendusjuhtide sõnul soodsate tingimuste kokkulangevus. «Leidsime avamiseks sobiliku koha ning frantsiisivõtja, kes tahab Pärnus ülemaailmset brändi esindada,» märkis Raigla.

Bitestopi ametlik avamine toimub reede keskpäeval, kuid Subway on kliente teenindanud alates teisipäevast. Pärnu Subway's on 24 istekohta ning esialgu on tööd saanud kaheksa inimest.

Foto: Ants Liigus
Foto: Ants Liigus Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Bitestop' hoonesse koonduvad ka Diner ja R-Kiosk. R-Kioski tegevjuhi Tiia Ilvese sõnul on uudse kontseptsiooniga Bitestopi eesmärgiks koondada ühe katuse alla erinevaid toitlustusettevõtteid ja pakkuda pikast sõidust väsinud inimestele kõhutäidet.

«Lääne-Euroopas ja Põhjamaades on tavaline, et suurte automagistraalide ääres tegutsevad ühe katuse all koos erinevad toitlustus- ja kaubandusettevõtted. Eestis on meie lahendus Pärnus aga esmakordne,» selgitas Ilves.

Bitestop-tüüpi lahendusi kerkib Eestimaa pinnale lähiaastatel veel. Ilvese sõnul plaanitakse 2016. aasta jooksul Bitestop'id avada ka Jõhvis, Rakvere lähedal Haljala ristis, Tartus ja Tallinnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles