Heli Müristaja pälvis turismiarendaja tiitli

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heli Müristaja pälvis Lääne-Eesti turismiarendaja tiitli.
Heli Müristaja pälvis Lääne-Eesti turismiarendaja tiitli. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Heli Müristaja pälvis eile Haapsalus toimunud Lääne-Eesti turismikonverentsi tunnustamisõhtul tänavuse turismiarendaja tiitli.

MTÜ Lääne-Eesti Turism andis tänuüritusel üle auhinnad regiooni parimatele turismiasjalistele. Tunnustamise konkursile esitati sel aastal 31 kandidaati, neist 16 aasta turismiteo ja 15 Lääne-Eesti turismiarendaja kategooriasse.

“Heli on tegelenud piirkonna arendamisega nii läbi tootearenduse ja sihtkoha koolituste kui ka arengukavade koostamise. TÜ Pärnu kolledži Turismikompetentsikeskuse juhatajana on ta panustanud kaasaegse ja kaasusepõhise õppetöö arendamisse, mis võimaldab teha rohkem tulemusele orienteeritud ja praktilise väärtusega koostööd kohalike ja kaugemal asuvate ettevõtjatega. Tema eestvedamisel kaasatakse kolledži poolt erinevatesse projektidesse piirkonna turismiettevõtjaid ja teisi asjalisi, mis võimaldab neil jagada enda teadmisi ja saada teiselt ideid ja kogemusi juurde,” iseloomustas Eesti turismifirmade liidu peasekretär Kristen Lahtein ülekaalukalt turismiarendaja tiitli võitnud Heli Müristajat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles