Helmed kandideerivad riigikokku üksikult kümne kaasmõtlejaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Helme
Martin Helme Foto: Marina Puškar

Mart ja Martin Helme ning veel kümme üksikkandidaati kandideerivad järgmise aasta riigikogu valimistel ühtsete ideedega.

Helmete sõnul soovivad nad anda oma panuse Eesti riigi suunamisel teele, mis nende veendumusel teenib kõige paremini eesti rahva huve, kuid nad ei soovi liituda olemasolevate parteidega, mida nad peavad korrumpeerunuteks ja valijate suhtes upsakateks.

Seetõttu otsustati valimistel välja panna 12 üksikkandidaati, et igas valimisringkonnas kandideeriks üks kandidaat, kes tegutseks sõltumatuna, kuid keda ühendab soov pakkuda alternatiivi kartelliparteidele.

Helmete 12 üksikkandidaati ühinevad poliitiliste põhiseisukohtade deklaratsiooniga, oma tegevuse koordineerimisega kampaania ajal ning kavatsusega jätkata pragmaatilist koostööd ka peale valimisi.

Üksikkandidaadid peavad andma ka selge lubaduse, et nad ei liitu ühegi kartellipartei fraktsiooniga.

«Kavatseme eelseisvatel nädalatel need kandidaadid avalikustada ja seejärel avaldada nende ühisdeklaratsiooni,» lubas Martin Helme.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles