Are koolis tähistati maailmanädalat

, loodusainete õpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Are koolis tähistati maailmanädalat.
Are koolis tähistati maailmanädalat. Foto: Erakogu

Are koolis tähistati möödunud nädalal maailmanädalat.

Esmaspäeval kuulasid 6.-9. klassi õpilased Kristi Ockba loengut islamiusust. Loengu lõpetuseks said kuulajad võistkondade vahel teha veebikeskkonnas Socrative e-viktoriini.

Maailmanädala eel vesteldi koolitundides õiglasest kaubandusest, õpilased kujundasid kunstiõpetuse tundides plakateid. Vanemate klasside kunstitööd rääkisid maailma usunditest ja väiksematel energiasäästlikkusest maailmas. Nädala jooksul oli valminud tööd kõigile vaatamiseks väljas. MTÜ Mondo poolt oli kooli fuajees koomiksinäitus.

Reedeks oli 8. klass ette valmistanud ettekande maailma erinevatest puuviljadest. Maitsmiseks olid kooliperele välja pakutud avokaadod, hurmaad, mandariini, viinamarju, granaatõuna, greipi, pomelot, melonit, kiivit, apelsini, arbuusi, füüsalit, banaani, ananassi, laimi, kumkvaati, papaiat, mangot. Kuivatatuna sai lauale pandud viigimarjad ja aprikoosid. Näitasime veel draakonvilja, tähtvilja, litši, rambutani, feijoad.

Üksikud lapsed julgesid kõike maitsta. Enamik vaatasid umbusklikult ja julgesid suhu panna vaid tuttavaid vilju.

Tunni lõpetuseks tegid nooremad õpilased nutitelefonidega Socrative keskkonnas viktoriini.

Maailmanädala läbiviimist Are koolis toetas MTÜ Mondo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles