Töötukassa Pärnumaa osakond laieneb

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töötukassa Pärnumaa osakond asub Pärnus Hommiku 1 hoones.
Töötukassa Pärnumaa osakond asub Pärnus Hommiku 1 hoones. Foto: Henn Soodla

Järgmisest aastast käivituv töövõimereform kasvatab töötukassa klientide hulka, mille tõttu Pärnus Hommiku 1 asuv töötukassa Pärnumaa osakond laieneb ja valmistub jätkama tööd kahel korrusel.

Praegu on töötukassa Pärnumaa osakonna käsutuses Hommiku 1 hoone 500ruutmeetrine kolmas korrus. Osakonna juhataja Gerli Metsa teatel laieneb töötukassa tuleval aastal kogu teisele korrusele, kus hakkab toimuma põhiline klienditeenindus ja tegutsevad töövahenduskonsultandid, juhtumikorraldajad ja karjääriinfospetsialist.

Teisele korrusele rajatakse õppeklass, kus saab korraldada värbamisüritusi koostöös tööandjatega, infotunde, tööotsingutöötube. Samuti on seal eraldi karjääriinfotuba, mis avatud kõikidele klientidele. Kolmandale korrusele tulevad tööandjate konsultandi, karjäärinõustajate, EURESi nõustaja, teenusekonsultantide ja juhataja tööruumid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles