Selgusid Pärnumaa parimad sportlased

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vastu sügist aerud varna riputanud ja nüüd tegusat tudengielu elav Kaisa Pajusalu jõudis tänavu ometi tulla universiaadil kuuendaks ja sisesõudmises maailmameistriks.
Vastu sügist aerud varna riputanud ja nüüd tegusat tudengielu elav Kaisa Pajusalu jõudis tänavu ometi tulla universiaadil kuuendaks ja sisesõudmises maailmameistriks. Foto: Fred Killing

Pärnu maavanema Kalev Kaljuste eesistumisel vaidles maakonna spordinõukogu selgeks Pärnumaa tänavused parimad sportlased.

Naistest tunnistati edukaimaks sügisel suure spordiga lõpparve teinud sõudja Kaisa Pajusalu, kes tuli suveuniversiaadil Koreas kahepaadil kuuendaks ja võitis USAs neljandat korda sisesõudmise maailmameistrivõistlused.

“Ma ei arvanud, et nüüd, kui tippspordist lahkunud olen, veel tunnustatud saan. Aga muidugi on mul hea meel, ja kui tagasi vaadata, siis universiaadi ja Bostoni ergomeetrivõistlusega võis ju rahule jääda,” rääkis Pajusalu Tartust, kus ta Eesti maaülikoolis tudeerib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles