Pärnu saab jõuludeks punavalge rüü

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulukaunistused Pärnus Rüütli tänaval. Foto pärineb varasemast ajast.
Jõulukaunistused Pärnus Rüütli tänaval. Foto pärineb varasemast ajast. Foto: Urmas Luik

Linna ehtimisel jõulukaunistustega kasutatakse kombinatsioone punastest ja valgetest tuledest. Tänavune Pärnu jõulukuusk tuuakse Vändrast.

Esimesed valgusketid pannakse üles suurema liiklusega tänavate ääres olevatele puudele Riia maanteel, Tallinna maanteel, Haapsalu maanteel ning Jannseni tänaval, teatas linnavalitsuse pressiesindaja Maria Murakas-Ollo.

Linna ehtimisel tervikuna kasutatakse käesoleval talvel kombinatsioone punastest ning valgetest tuledest. Selle aasta eelarves on linna jõulukaunistustele planeeritud 50 000 krooni.

Jõulukuusk oli linnaaednik Kristiina Kupperi sõnul juba varem valmis vaadatud kahes kohas Pärnumaal, Vändras ning Tihemetsas.

Tiheduse, pikkuse ja muude näitajate poolest sobib Pärnu Keskväljakule kõige paremini Vändra taluhoovist valitud kuusk. Jõulupuu toomine ja hilisem mahavõtmine läheb linnale maksma 41 300 krooni.

Jõulutuled kuusel süüdatakse esimesel advendil, 28. novembril kell 16.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles