AINULT TELLIJALE

Piparkoogiraamat paneb maitsemeeled tööle

Andra Kalda lastega.

FOTO: Piret Aaslaid

Pärnu toidublogija ja kokaraamatute autori Andra Kalda sulest ilmunud retseptikogu "Piparkoogimaitseline" pakub traditsioonilise jõulumaiustuse valmistamiseks välja hulga isevärki kokkamisnippe.

Kui teha tüdimuseni leierdatud plaadipiparkookide asemel hoopis piparkoogise toorjuustukreemi ja jõhvikatega jõulusaia või piparkoogitainast sini-valgehallitusjuustuga pirnirulle, ei saa piparkoogindusest enneaegu isu täis.

Piparkoogiteemalise retseptikogu koostamisel joondus Kalda sellest, et kinkeraamatus oleks paslikku nii sellele, kes tahab piprase koogitaina otsast lõpuni ise teha kui neile, kes nuputavad, mida teha üle jäänud taina, siirupi, piparkoogimaitseaine või hoopis valmis piparkoogikuhjaga, mida keegi enam süüa ei jaksa.

Edasi lugemiseks:

Oled juba tellija? LOGI SISSE või SEO LEHE TELLIMUS

Tagasi üles