Piparkoogiraamat paneb maitsemeeled tööle

Anu Villmann
, Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andra Kalda lastega.
Andra Kalda lastega. Foto: Piret Aaslaid

Pärnu toidublogija ja kokaraamatute autori Andra Kalda sulest ilmunud retseptikogu "Piparkoogimaitseline" pakub traditsioonilise jõulumaiustuse valmistamiseks välja hulga isevärki kokkamisnippe.

Kui teha tüdimuseni leierdatud plaadipiparkookide asemel hoopis piparkoogise toorjuustukreemi ja jõhvikatega jõulusaia või piparkoogitainast sini-valgehallitusjuustuga pirnirulle, ei saa piparkoogindusest enneaegu isu täis.

Piparkoogiteemalise retseptikogu koostamisel joondus Kalda sellest, et kinkeraamatus oleks paslikku nii sellele, kes tahab piprase koogitaina otsast lõpuni ise teha kui neile, kes nuputavad, mida teha üle jäänud taina, siirupi, piparkoogimaitseaine või hoopis valmis piparkoogikuhjaga, mida keegi enam süüa ei jaksa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles