Need on Pärnu Postimehe fotograafi parimad pildid lõppenud aastast!

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PRN01: VÕTMEHOIDJATE KOGUJA : PÄRNU, EESTI,  01DEC15-
Pildil võtmehoidjate koguja Agnus Dave Peters
ul/Foto URMAS LUIK PÄRNU POSTIMEES
PRN01: VÕTMEHOIDJATE KOGUJA : PÄRNU, EESTI, 01DEC15- Pildil võtmehoidjate koguja Agnus Dave Peters ul/Foto URMAS LUIK PÄRNU POSTIMEES Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu Postimehe fotograaf Urmas Luik valis välja eelmisel aastal tehtud pildid, mille valmimine tal aasta lõpulgi rahulolunaeratuse näole tõi.

Fotograaf meenutas ka mulluste parimate piltide saamislugu.

Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnakas Agnus Dave Petersil on kodus aukartustäratav hulk võtmehoidjaid. Kui noormees need viimati üle luges, sai ta kokku 510 erinevat. Uhke värk, kas pole?

Kuidas noormeest koos väga paljude võtmehoidjatega näidata? Pärnu Postimehe fotograafil Urmas Luigel tuli idee idee panna Peters põrandale pikali panna ja ta võtmehoidjatega üle puistata, nii,et ainult nägu välja jääks. Efekte, mis?

Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Tallinna tehnikaülikooli Eesti mereakadeemias õppiv Pärnu tüdruk Iiris Simona Rao unistab oma kalakasvatusest ja delfiinide päästmisest. Kuidas see pildilt välja paistaks?

Luige sõnutsi vedeles toimetuse koridoris pappkast ja sellest hakkaski hargnema idee teha papist kalad, mida saaks näo ees kasutada kui maski või prille.

Foto: Urmas Luik

Tõnu Kanni portree pidi väljendama suitsunäljas inimest. „See pilt sündis iseenesest, ilma vaevata. Tõnu on niivõrd koloriitne inimnatuur ja hea näitleja, et ainult klõpsi ilmekaid portreepilte,“ pajatas Luik ajakirkjaniku portree sünniloost.

Foto: Urmas Luik

Epp Kärsini portree ilmus loo juures mis rääkis lingam massazist. „Epul oli kaasas kaks kotitäit näitlikke töövahendeid lingam kursuste läbiviimiseks. Noor nägus naine sellise hulga kunstildodega, seda ei näe just tihti,“ seletas Luik.

Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Lugu rääkis puuduvast redelist Rääma ujumiskohas, mis hõlbustaks varem ujujatel veest välja tulemist. Pildistamise ajal oli parajasti paar poissi seal ujumas. Üks parasjagu end käte jõul veest välja vinnamas. Ilmekas, kas pole?

Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Diverse universe performance festival. Rindade katsumine. Pildilt on näha Elmar Tringi võidurõõmus nägu nagu oleks midagi pihku sattunud. Urmas luik rääkis, et kasti sees oli vahesein ja Tringi nägu väljendas siiski pigem pettumust.

Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu abilinnapea Rainer Aaviku portree. „Teist Pärnu avaliku elu tegelast, kes kannaks Eestis tehtud puuraamiga prille mina ei tea,“ iseloomustas Luik abilinnapea portreefotot.

Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Aprillis portreteeris Pärnu Postimees Endla teatri loomingulist juhti Ingomar Vihmari. „No kus siis veel kui mitte võrratute Endla teatri punaste toolide taustal,“ märkis Luik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles