Keskerakonna esinumber Pärnumaal on Kadri Simson

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Simson.
Kadri Simson. Foto: Erakogu

Keskerakonna esinumber riigikogu valimistel Pärnumaal on Kadri Simson, kes peab põhiülesandeks Eesti majanduse viimist stabiilsele kursile ning tööhõive parandamist.

Keskerakonna Pärnumaa piirkonna esimehe Margus Metsalu sõnul on hea, et Pärnumaa inimestel on võimalik valida uue põlvkonna poliitikut, kellel on diplom maailma ühest hinnatuimast ülikoolist Londonist ja perekondlik tugev side Pärnumaaga.

„Kadri valdab võrdselt hästi nii riigikaitse kui rahandusteemasid ja on näidanud end Keskerakonna saadikute kindlameelse juhina riigikogus. Teda respekteerivad ka need, kes temaga alati nõus pole, ja see on oluline,“ nentis Metsalu.

Kadri Simsoni sõnul on peale valimisi ametisse asuval valitsusel vaja alandada kriisi ajal tõstetud maksukoormust väiksema sissetulekuga inimestele, asuda looma töökohti, et vähendada pikaajalist tööpuudust, taastada linnade ja valdade tulubaas ning saavutada olukord, kus Eestist lahkunud inimesed leiaksid taas mõtte koju naasta.

„Kõik need mured on Pärnumaal valusalt üleval ning Pärnumaa valijate otsusest sõltub, kas senisele kriisipoliitikale saabub vahetus“, selgitas Simson.

Kadri Simson on saanud ajaloolase hariduse Tartu ülikoolist ja magistrikraadi University College Londonist. Enne riigikokku valimist Pärnumaalt 2007. aastal töötanud Keskerakonna peasekretärina ja Brüsselis NATO Parlamentaarses Assamblees.

Keskerakonna lõplik valimisnimekiri kinnitatakse 8. jaanuari valimiskonverentsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles