Astroloog soovitab aasta lõpus kõiges piiri pidada

, astroloog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andres G. Adamson

Aasta lõpp kujuneb just selliseks, nagu me oskame ja soovime seda kujundada. Igale märgile pakuvad planeetide kombinatsioonid nii pingeid kui suurepäraseid võimalusi. Oleneb sellest, kuidas suudame pakutava energia ära kasutada.

Praegune aeg sunnib palju mõtlema rahast, kuid pole mõistlik lasta sel palju räägitud ja kaua oodatud sündmusel – euro tulekul – varjutada oma elukorraldust, püüdlusi ega soove.

Kuni aasta lõpuni kallutab Jupiteri asend Kalades meid liialdustesse. Piiri peaks pidama kõigega: nii söömise, joomise kui rahakulutamisega. Seda enam, et Uraan – üllatuste ja impulsiivsuse planeet – võimendab Jupiteri mõju. Samal ajal on Jupiter õnnetoov planeet ning olekski õige aasta lõpp endale igati meeldivaks teha. Olla valmis üllatusteks, võtta osa kõikvõimalikest üritustest, sportida, viibida palju värskes õhus.

Märksõna: “püüdlused”

Neile, kelle tervis pole sel aastal olnud kõige tugevam, toob aasta lõpp mõnevõrra parema toonuse. Paljudel tekib soov või äkkmõte taastada aastaid tagasi katkenud suhted mõne toreda pere või vana sõbraga. Selliseid uusi lähenemisi soosib üldine planeetide kombinatsioon. Aeg, mida kulutate kaasinimestele, antakse teile mitu korda rikkamana tagasi ja iga taastatud side näitab, kuivõrd ise väärite, et teist kinni hoida.

Selle aasta lõpu märksõna võiks olla “püüdlused”. Kindlasti tuleks kõik pooleli jäänu lõpetada ja igasugused lahtised otsad kokku sõlmida. Elutempo on ülikiire ning kohati tunnete väsimust, tüdimust, isegi masendust. Osake oma aega planeerida.

Paljud võivad saada üllatuslikke, põnevaid pakkumisi.

Mõelge rahulikult, ärge kiirustage, kuid olge kõigele uuele avatud. Eriti peaksid väljakutseteks valmis olema Kalad, Sõnnid, Vähid, Neitsid, Skorpionid ning Kaljukitsed.

Kaalud, Amburid, Veevalajad, Jäärad, Kaksikud ja Lõvid on ehk liigagi ettevaatlikud ega riski muudatusi ette võtta. Ometi on aeg just teile soodne, et oma elus midagi muuta, eriti kui see puudutab tööd, õpinguid, suhteid või mõnda muud eluvaldkonda. Valmistage selleks kõik ette ja kasutage nõuandjaid, et järgmist aastat alustada uue hooga.

Aasta lõpuks tuleks kõik oma jooksvad võlad tasuda. Kui teil on aga vaja muid tehinguid sõlmida, lepinguid koostada, dokumente vormistada, peaksite kindlasti arvestama, et Merkuur liigub retrograadselt (vastupidi tavasuunale) kuni 30. detsembrini, põhjustades segadusi, vigu ja arusaamatusi. Seepärast peaksite dokumendid enne allkirjastamist mitu korda läbi lugema.

Ärge kaotage oma raha ega võtmeid, vältige laenamist.

Kaalud ja Vähid võivad aasta lõpus aeg-ajalt toriseda, olla halvas tujus, ennast alahinnata. Raputage end, saate tardumusest vabaks ja olete taas valmis elu täiega võtma.

Aasta lõpetame romantiliselt

Detsembris liigub armastuse ja ilu planeet Veenus Skorpioni märgis, tekitades meis kõigis tugevaid kirgi, emotsioone, soovi nautida kõike ilusat. Suurepärane aeg rutiinseks muutunud suhetesse värskuse toomiseks ja peret puudutavate muudatuste tegemiseks. Ehk vahetate koos perega keskkonda. Kui olete üksik, võite armuda ja see suhe tõotab kujuneda pikaajaliseks.

Jõulupühade ajal liigub Kuu Skorpioni märgis, mille juhtplaneet Pluuto on elu ja surma sümbol ja paneb meid arutlema nende oluliste mõistete üle, tekib soov taastada perekondlikke traditsioone.

Aasta lõpp on suurepärane aeg igasuguste lahkhelide klaarimiseks nii tööl kui kodus. Nendele, kes tegelevad kunsti, näitlemise, muusika või millegi muu ilusaga, on periood produktiivne. Selle aja loomingul on müstiline varjund.

Kuni aasta lõpuni tekib paljudes soov võtta osa igasugustest heategevusüritustest. Eriti helded on Kalad, Sõnnid, Vähid, Skorpionid ja Kaljukitsed.

Aasta lõpp möödub romantiliselt, Kuu liigub Lõvis ja see annab vastupandamatu soovi lõbutseda, minna mõnele toredale üritusele või korraldada ise mõni pidulik seltskondlik koosviibimine, et astuda uude aastasse ilutulestiku saatel ja suurepärases meeleolus.

Talv algab tänavu 22. detsembril kell 1.40 ja kõik pärast seda sündinud beebid on Kaljukitsed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles