Hotelli administraator osutus murdvargaks

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vargus. Pilt on illustratiivne.
Vargus. Pilt on illustratiivne. Foto: Sergei TROFIMOV/

7. jaanuaril jõustus Pärnu maakohtu otsus Külli (38) suhtes, kes hotellis administraatorina töötades varastas kassast 590 euro väärtuses sularaha.

Kohtulahendist selgub, et naine on aastaid murdvargustega tegelenud ning müünud internetis pätsatud esemeid tordilabidatest viinapitsideni välja.

Möödunud aastal lõhkus ta Häädemeeste elumaja ukse ning varastas 295 euro eest asju ja viis koju auto numbrimärgidki. Lisaks läks lõhutud ukse parandamine omanikele maksma 100 eurot. Külli sai karistuse sellegi eest, et muukis Raplamaal sisse talumajja ja varastas sealt rahakoti. Seal elanud välismaalane jäi ilma rahakoti vahel olnud elamisloa kaardist.

Möödunud aastal sai Külli sõbralt terve hunniku elumajast varastatud vara, mille ta Osta.ee portaali müüki pani.

Kohus selgitas välja, et naine oli teadlik, et müüb ebaseaduslikult omastatud esemeid. Varastatud asjade nimistu oli tohutult pikk, kuid ühegi eseme väärtus ei ületanud paarikümmet eurot. Kokku üritas Külli internetis maha müüa 556 euro eest tarbeesemeid.

Sellega naise karistusregister ei piirdu. Aastal 2011 jäi ta kohtu ees süüdi selles, et varastas tühjaks korteri, mille üüriline ta oli. Toona sai naine saagiks 1600 euro väärtuses mööblit ja kodutehnikat.

Külli seekordne karistus on aasta ja kolm kuud vangistust, mis jääb kandmata, kui ta ei pane kaheaastase katseaja jooksul toime uut kuritegu.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles