Pärnu firmad saavad portaalis kliente püüda

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cherry.ee logo.
Cherry.ee logo. Foto: Erakogu

Jõulukuu alguspäevadel laiendab Pärnusse tegevust pealinnas poole aastaga menukaks kujunenud internetiportaal Cherry.ee, mis annab inimestele võimaluse saada kohalikelt firmadelt kuni 70protsendist hinnasoodustust.

Cherry pakub oma kodulehel koostöös mõne ettevõttega välja võimaluse osta vaucher. Ostja saab soodsalt restorani või teatrisse minna, aga firma meelitada kohale rohkesti kliente, kellest osa ehk püsikundeks jääb.

“Peamiselt püüame pakkuda magusate hindadega kvaliteetseid elamusi: puhata spaades, süüa õhtust restoranides, nautida kõiksugu üritusi ja iluteenused kuni 70 protsenti soodsamalt,” seletas firma tegevjuht Priit Tomp. “Suhtleme järgemööda kõikide Pärnu kvaliteetsete teenindusettevõtetega.”

Tallinnas on iga päev uus pakkumine, kuid kuna Pärnus vähem elanikke, plaanib Cherry esialgu vahendada pärnakatele uut soodsat elamust kaks korda nädalas, võimalusel sagedamini.

Praeguseks on Cherryl paarkümmend tuhat klienti, kes kokku soetanud üle 50 000 pakkumise.

Kogukäive ületab kümme miljonit krooni. Seda kõike poole aastaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles