Pärnu kergejõustiklased tõid Lasnamäe hallist hulga karikaid ja medaleid

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keiso Pedriks.
Keiso Pedriks. Foto: Erakogu

Tallinnas Lasnamäe kergejõustikuhallis Eesti talvistel karikavõistlustel ja “TV 10 olümpiastardi” etapil käis poodiumil palju Pärnu Altiuse/spordikooli kasvandikke, auhinnasaajate seas oli teistegi Pärnu klubide esindajaid ja ekspärnakaid.

Täiskasvanutest tulid Eesti karikavõitjaks individuaalvõistleja Birgit Pihelgas (naiste 800 meetrit 2.18,21), nüüd Tallinna Kalevit esindav Keiso Pedriks (60 meetri tõkkejooks 7,96), EMÜ SK värvides Jan Õiglane (800 meetrit 1.56,58) ja Tallinna Kalevi särgis Raido Kalbach (kuul 17.10).

Esile tuleb tõsta Pedriksit, kel jäi vaid kolm sajandiksekundit puudu Tarmo Jallai 15 aasta vanusest Eesti U23 rekordist, 300 meetri jooksus isikliku rekordiga teise koha saanud Jaak-Heinrich Jagorit (Tartu Kalev) ja 3000 meetri jooksus kümne sekundiga isikliku margi teinud ja teisena lõpetanud Karl Mäed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles