Maakoolid võtsid mõõtu emakeeles

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Keidi Mäe

Pärnu maakoolide emakeeleolümpiaadi piirkonnavoorus näitasid oma teadmisi 7.–12. klasside õpilased.

7. klasside parim oli Ketrin Salumaa Pärnu-Jaagupi gümnaasiumist (õpetaja Merike Mäemets), teise koha sai Ave-Triin Gurjanov Tõstamaa keskkoolist (Susanna Kuusik) ja kolmanda Angela Lage Surju põhikoolist (Riina Ollo).

8. klasside arvestuses võitis Liisi Sumre Pärnjõe põhikoolist (Aime Auksmaa), teiseks tuli Sigre Kodasma Pärnu-Jaagupi gümnaasiumist (Merike Mäemets) ja kolmandaks Mari-Lii Luik Kilingi-Nõmme gümnaasiumist (Kersti Soomets).

9. klasside võidu pälvis Pille-Riin Karuse Sindi gümnaasiumist (Margit Eichenbaum) ja teisele kohale tuli Dan Aleksander Soontalu Tori põhikoolist (Merike Haas). Kolmandat kohta jagasid Julia Laidvee Paikuse põhikoolist (Sirje Tannebaum) ja Hanna Miina Kivisäk Vändra gümnaasiumist (Eva-Liisa Mälksoo).

10. klasside võitja oli Farid Boubadaz Häädemeeste keskkoolist (Kaire Laine), temale järgnesid Merili Pilliroog Sindi gümnaasiumist (Raili Juss) ja Oskar Tamm Tõstamaa keskkoolist (Susanna Kuusik).

11. klasside esikoha sai Merle Orav Vändra gümnaasiumist (Anne Vaher), teise Mikk Hanson Häädemeeste keskkoolist (Kaire Laine) ja kolmanda Jargo Pert Vändra gümnaasiumist (Anne Vaher).

12. klasside parim oli Carolina Tali Häädemeeste keskkoolist (Kaire Laine), teise koha pälvis Laura Jõe Tõstamaa keskkoolist (Mari Lühiste) ja kolmanda Laura Liivet Kilingi-Nõmme gümnaasiumist (Ille Varner).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles