Helle Kullerkupp: EKRE ja Pärnumaa

Helle Kullerkupp
, EKRE Pärnumaa ringkonna esimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helle Kullerkupp.
Helle Kullerkupp. Foto: PP

Pärnu Postimees on veel ainuke ajaleht, mis minu kodupostkasti tee leiab. Mitte seepärast, et see väga väärtuslike uudistega väljaanne oleks, vaid ikkagi kodukandi uudised ja vahel vaatavad tuttavadki leheveergudelt vastu.

Pärast pikka ja väsitavat tööpäeva kipun esimesena avama (nagu paljud inimesed eneselegi teadmata põhjustel teevad) ajalehe viimase lehekülge ja – üllatus-üllatus – viimases, toimetaja veerus vaatab suurelt vastu pealkiri “Kohalik EKRE ...”. Asun innukalt lugema, mida siis kohalikus meediaruumis meie erakonnast arvatakse. Jõudnud teksti keskpaika, on üllatus ja ehmatus see, mis pooleks ööks une ja kogu päevaväsimuse viib. Mis asja siin kirjutatakse?

Leht kirjutab, et kohalik Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna organisatsioon tundub keskkontoriga tülli pööranud olevat, Tallinna üritustel ei osale ja annab küsimustele põiklevaid vastuseid. Nii palju valearvamust, et ei oskagi kohe vastata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles