Võrkpallurid alistasid kodusaalis leedukad

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu võrkpalliklubi meeskond alistas Saja liigas täna kodusaalis Vilniuse Flamingo Volley-SM Tauras meeskonna pärast kaotatud avageimi 3:1.

Pärnakad ei saanud algul oma mängu kuidagi käima ja kaotasid avavaatuse 22:25. Sealjuures tegi kodumeeskond avageimis koguni kaheksa serviviga!

Teine ja kolmas geim kulgesid samamoodi tasavägiselt kuni esimese tehnilise ajani, pärast seda libises Pärnu eest ja võitis geimid vastavalt 25:19 ja 25:20.

Neljas geim kuulus juba täielikult väljakuperemeestele ja see tuli kodumeeskonnale tulemusega 25:14.

Üleplatsimeheks kujunes Hindrek Pulk, kes tõi 19 punkti. Pärnu meeskonna kapten Andrus Raadik assisteeris 13 ja Harri Palmar 11 punktiga.

Kui Saja liiga põhiturniiri lõpuni jääb neli vooru, on pärnakad jätkuvalt liiga liidrid 52 punktiga. Riia tehnikaülikool on kogunud viis ja Tallinna Selver kümme punkti vähem. Tänane vastane on tabelis viies.

Et tuua Saja liiga finaalturniir Pärnusse, peab suvepealinna meeskond koguma viimastest mängudest kaheksa punkti. Ehk võita tuleb igal juhul vähemalt kolm mängu, juhul kui teisel kohal lätlased vahepeal ei väärata.

Nii kujunevad väga otsustavaks pärnakate kaks järgmise nädalavahetuse kodumängu, kui laupäeval kohtutakse Rakvere võrkpalliklubi ja pühapäeval Tartu Bigbankiga.

Viimased kaks mängu on pärnakail nädal pärast seda Lätis, kui vastas on tabeli põhja kuuluvad Jekabpils Luši ja Daugavpilsi Universitate.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles